Room95

Lokaler til fødselsdag

Nem og hurtig booking system

Stor bar, lounge og musik anlæg

525 m² stort og lyst lokale

Lokale til fødselsdag med lounge høj musik dansegulv bar

Kender du et fødselsdagsbarn, der fylder halv- eller helrundt? Eller vil du bare gerne gøre lidt ekstra ud af din egen dag for at glemme, at du bliver et år ældre?

Du behøver ikke vente på at puste lysene ud på lagkagen for at måtte ønske om et fantastisk festlokale. Hvis du skriver en liste med ønsker for din næste fødselsdagsfest til os, så er vi sikre på, at vi kan opfylde det meste.

Hvad enten der er tale om festen til det afslappede fødselsdagsbarn, som gerne vil fejre dagen på hyggelig vis i familiens skød, eller til festaben der skal markere sin næste runde fødselsdag med et brag sammen med alle sine venner, så har ROOM95 noget for enhver smag: 

Vores store festlokale på hele 525 kvadratmeter er der plads til hele 150 af dine nærmeste. Bliver der inviteret til et mindre selskab kan lokalerne også tilpasses, så atmosfæren forbliver hyggelig og familiær. 

Her er naturligvis et køkken med rigeligt plads til forberedelse af både god mad og lækker kage, samt masser af plads hvor både gæster og gaver kan boltre sig på, for ikke at tale om et stemningsfuldt loungeområde til de mere intime samtaler. 

Ønsker du en afslappet fødselsdagsfest sammen med den tætte omgangskreds, kan du eksempelvis tilkøbe fadølsanlæg eller spillefaciliteter i form af enten beerpong, bordfodbold eller bordtennis. Ligeledes har vi mikrofoner, der er velegnet til taler eller en projektor og en touchskærm, som kan bruges til indslag der kræver billed- og videofremvisning.  

Tidligere
Næste

Er du derimod mere til fest og farver, kan vi anbefale dig at tage en svingom på vores dansegulv i skæret fra uplights og til tonerne af vores DJ’s fedeste remixes. Uden mad og drikke duer fødselsdagsbarnet naturligvis ikke! Og én ting er helt sikkert; man skal ikke tørste til en fødselsdag! Derfor kan vi ligeledes sørge for cocktailbar med dertilhørende bartender i bedste Tom Cruise-stil.

Vores lokaler er efterspurgte og kalenderen bliver hurtigt fyldt op. Derfor foreslår vi, at I reserverer i god tid for at undgå at blive skuffede.

Hos ROOM95 står vi klar til at hjælpe jer med at forme din fødselsdagsfest helt som du vil have den. Her kan næsten alt lade sig gøre. Vi har meget, og det vi ikke har prøver vi at skaffe. For vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du får præcis den fest du vil have. 

Skal vi opfylde dine fødselsdagsdrømme? Start her

Selskabslokale i Glostrup

ROOM95 har en god placering ca. 21 minutters kørsel i bil fra indre by i København, tæt på motorvej E47 og Frederikssundmotorvejen. Der er kun 5 minutters gang til nærmeste busstoppested (Bus 166, 161 og 142).

Udover dette har vi gode parkeringsforhold ved selskabslokalet.

Room95

Lokaler til fødselsdag

Lokale til fødselsdag med lounge højt musik dansegulv bar

Få en fødselsdagsfest du aldrig glemmer i et selskabslokale, som du selv sætter jeres præg på. 

I vil sige ja til hinanden, til kærligheden og til et langt og lykkeligt liv sammen. Så nu leder I efter det perfekte festlokale til jeres store romantiske fest. Hos ROOM95 gør vi alt for at danne rammerne for en bryllupsfest, hvor det hele skal køre efter en snor. En bryllupsfest som i vil se tilbage på resten af livet med boblende glæde!

Bryllupsfesten kan ikke tages om. Det hele skal bare køre perfekt. Det er en fest som I vil se tilbage på resten af livet med boblende glæde. 

I behøver ikke lede længere. Hos ROOM95 får i 525 kvadratmeter dejlige lokaler, som I kan sætte jeres personlige præg på og få den uforglemmelige fest I drømmer om.

I kan sikkert allerede se det for jer. 

I og jeres gæster nyder en velkomstdrink i loungen, mens I hyggesnakker og mærker duften af bryllupsmenuen ude fra køkkenet. Så trækker I ind i spiseområdet med plads til 150 personer og nyder den romantiske atmosfære I selv har skabt.

Undervejs benytter jeres gæster sig måske af vores mikrofoner til taler og sange eller bruger husets projektor og touchskærm til video- eller billede- indslag. 

Efter middagen skal der gang i danseskoene, og det kraftige musikanlæg med bluetooth sørger for fed lyd, mens lamperne bader jer i diskolys til den lyse morgen.

Tidligere
Næste

Sådan en bryllupsfest fik en af vores gæster. På Trustpilot skriver hun ” Alle vores gæster komplimenterede lokalet og faciliteterne. Der var ikke en finger at sætte … Det er helt klart et sted vi ville vælge igen.”

Den slags ros betyder, at vores lokaler er efterspurgte og at kalenderen hurtigt bliver fyldt op. Derfor foreslår vi, at I reserverer i god tid for at undgå at blive skuffet.

Hos ROOM95 står vi klar til at hjælpe jer med at forme jeres bryllupsfest helt som I vil have den. Tænk på vores lokaler som nogle rammer I kan skabe jeres egen fortælling i. Her kan næsten alt lade sig gøre. Vi har meget og det vi ikke har prøver vi at skaffe. For vi vil gøre alt hvad vi kan, for at I får præcis den fest I vil have. 

Skal vi opfylde dine fødselsdagsdrømme?
Start her

Selskabslokale i Glostrup

ROOM95 har en god placering ca. 21 minutters kørsel i bil fra indre by i København, tæt på motorvej E47 og Frederikssundmotorvejen. Der er kun 5 minutters gang til nærmeste busstoppested (Bus 166, 161 og 142).

Udover dette har vi gode parkeringsforhold ved selskabslokalet.

Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.